Hoe kunnen we deze azijn goed beschrijven, zonder hem te kort te doen. Het is namelijk een van onze eigen favorieten, omdat hij zo ontzettend puur is. Over de ingrediënten kunnen we kort zijn, deze ciderazijn is namelijk gemaakt van appels. Zongerijpte appels worden omgezet naar cider en vervolgens naar appel cider azijn. Deze azijn is niet gepasteuriseerd, wat betekent dat er heel veel smaak behouden is gebleven. Een appelazijn zoals je nog nooit hebt geproefd. Maak snel kennis want je zou willen dat je hem eerder had ontdekt!
Ron van Beek van het Rotterdamse restaurant Antichic zei laatst het volgende: "Dit is de beste appelazijn die je kunt kopen, wat een smaak en diepgang. Een heel geconcentreede smaak."
Hij smaakt heerlijk over salades, witlof en groenten. Maar denk ook eens aan het maken van pulled pork! Deze cider azijn is namelijk uitermate geschikt voor het bedruipen van het vlees, waardoor het zo mooi glanzend en extra lekker wordt!